Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJNA IDEJA

Majka podijelila trik kojim tjera kukce iz pješčanika svoje djece: 'Pomoći će vam cimet!'

Instagram
03.06.2022.
u 10:30

Sve što trebate je pomiješati ga s pijeskom, i kukci vam više neće smetati

Djeca se vole igrati vani u pješčanicima kada je toplije vrijeme, no često im unutra uđu razni kukci, što ometa njihovu igru. Jednoj majci išlo je na živce što mora tjerati dosadne kukce koje njenoj djeci gmižu po pijesku svaki put kada se igraju, pa je osmislila siguran i jednostavan trik kojim će ih držati podalje, a uz to pješčanik miriši izvrsno.

Nevjerojatne sličnosti: Možete li reći koja je na fotografiji majka, a koja je kći?

1/9

Kako piše The Sun, mama Michelle na svom Instagram profilu podijelila je ovaj pametan trik, a sve što trebate napraviti je staviti malo mljevenog cimeta u dječji pješčanik za igranje. U videu je pokazala svoje dijete kako se igra u pješčaniku i u opisu dodala da zbog cimeta odlično i miriši

Michelle često na Instagramu dijeli razne zabavne stvari i savjete za roditelje, a ispod njezinog videa, koji je u par dana prikupio nekoliko tisuća pregleda, uskoro su se pojavili brojni komentari u kojima su joj ljudi zahvaljivali za trik koji je podijelila.

 

- Odlična ideja, a i sviđa mi se što mi dijete miriše na slatka peciva iz pekare kada se igra - našalio se jedan korisnik.

 - Imamo dosta problema s kukcima tu gdje živimo, tako da ću svakako isprobati ovo - dodala je druga korisnica. 

Megan (31) je dala otkaz kako bi provela posljednje dane sa svojim bolesnim psom: 'Želim s njom raditi sve što dosad nismo stigle' ❤  

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije