Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODMAH JE POŽALILA

Majka mrzi ime svog sina: 'Na porodu sam dobila morfij i rekla sam prvo koje mi je palo na pamet'

Shutterstock
04.08.2022.
u 14:30

Smatra da je ime lijepo, no da nikako ne odgovara za njega, a u glavi joj je bilo i jedno drugo ime

Neki roditelji mjesecima biraju djetetu ime, tražeći ono 'savršeno', a čini se da ima i onih koji prvu budu sigurni da su pronašli najbolje moguće ime, da bi se kasnije, kad je već prekasno, predomislili.

To se, piše The Sun, dogodilo i jednoj majci koja se javila na forumu Quora. Otkrila je tako da joj se, dok je bila trudna sa svojim prvim sinom, niti jedno ime nije svidjelo 'na prvu', a njezinoj se obitelji nije svidio njen konačni izbor.

Što majke najviše žele dobiti za poklon? Možda ćete se iznenaditi

1/6

- Nakon trodnevnog poroda i hitnog carskog reza, moj je sin došao na svijet, a liječnici su pitali kako se zove. Moja mama je bila sa mnom i odmah odgovorila Declan, ime na koje ja nikada nisam pristala. Ja sam zavrištala da će se zvati Charlie i nikako drugačije, ostavivši sve u prostoriji u šoku - napisala je i dodala da su se svi tad s njom složili da bebi više pristaje Charlie.

No, kad je majka rodila drugog sina, stvari su bile malo drugačije. Bila je, kaže, pod jakim utjecajem morfija kojeg nije toliko dobila na prvom porodu. Stavili su joj sina na prsa i pitali ima li ime, a ona je odgovorila 'Oliver', što je i bio jedan od prijedloga.

- Lijepo mi je to ime, ali mi nikako ne odgovara za njega i odmah sam zažalila, ali su ga odveli, a ja sam morala provesti još nekoliko sati s liječnicima da mi vrate tlak natrag u normalu . Kada su me vratili u sobu i kad sam uzrela sina prvi put u naručje, ime mu je već bilo zapisano u knjižici i cijela ga je obitelj već zvala Oliver - nastavila je. 

Bila je, kaže, shrvana jer joj je u glavi bilo drugo ime koje mu je htjela dati, pa mu ga je dala kao srednje ime, no voljela bi da je pričekala dok joj se glava razbistri jer je sad prekasno.

Majka (32) ima 12-ero djece: 'Bila sam trudna četiri godine za redom'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije