Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgledaju odlično

Majka i kći smršavjele 90 kilograma: 'Za sve je zaslužan ples, osjećamo se pune samopouzdanja!'

Instagram
05.05.2020.
u 10:15

Napokon se osjećam lijepo, a trebalo je samo malo rada i truda. Treba prihvatiti ovaj proces i ne uspoređivati se s drugima.

Kada ljudi žele izgubiti kilograme, uvijek trebaju napraviti neke promjene u svojem životu, poput prehrane ili odlaska u teretanu. Jaime Allison (40) i njezina kći Calista Jean Jones (18) odlučile su promijeniti svoj izgled te su zajedno izgubile više od 90 kilograma, zahvaljujući podršci njihovih prijatelja i obitelji te motivacije i predanosti, prenosi Bright Side.

Jaime i Calista, poput većine ljudi, na početku godine odlučile su popraviti svoj fizički izgled i svoje zdravlje, ali su to odlučile napraviti na zabavan način pa su upisale satove plesa, barem su tako mislile. Na kraju se ispostavilo da su upisale Jazzercise, stil vježbanja iz 80-ih koji spaja ples i jazz s vježbanjem i kretanjem.

Kada su počele gubiti kilograme, shvatile su da nisu jedine kojima njihova vježba pomaže. Njihova obitelj također je počela gubiti kilograme i postala je prava podrška njima dvjema. Budući da žive zajedno, ova cijela obitelj zajedno kupuje namirnice, kuha, provodi vrijeme te je sve to rezultiralo promjenom u njihovim navikama i ponašanju. Promjena u ovoj obitelji pogotovo je inspirativna jer, prema podacima Centra za kontrolu i prevenciju bolesti, 40 posto Amerikanaca boluje od pretilosti. Ipak ova majka i kći uspjele su preokrenuti stvar za svoju obitelj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jaime Weightloss Blogger (@just.jme.allison)

Nakon dugotrajne borbe sa svojim izgledom, napokon su pronašle svoje samopouzdanje i sigurnost, a sve zbog slučajne pogreške kod upisivanja tečajeva. “Sada volim svoj odraz u zrcalu, znajući da sam mnogo radila kako bih došla do ovdje. Nije se to dogodilo preko noći, već svakim danom pomalo. Bilo je teško prihvatiti proces, ali itekako se isplatilo”, ispričala je Jamie.

Pogledajte kako održavati težinu nakon 50. godine:

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar DeborahZM87
DeborahZM87
00:24 06.05.2020.

w︆︅︆­­w︆︅︆­w︆︅︆­.︆︅︆­­l­­o︆︅︆v︆︅︆e︆︅︆x︆︅︆­x︅︆︆­.︆︅︆­­c︆︅︆­l︆︅︆u︅︆b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije