Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova era?

Macho muškarci postali - slabići

MUŠKARAC ŽENA ROMANTIKA LJUBAV SEKS
Photos.com
25.02.2012.
u 14:17

Istraživači tvrde kako se ženama više sviđa jači spol koji je i nježan te osjećajan

Slabić koji plače nad tužnim filmom, voli se maziti na trosjedu i uživa u pjenušavim kupkama! To je danas moderni muškarac i žene ga vole takvog kakav je, tvrdi se u najnovijem istraživanju tvrtke Häagen-Dazs. Čak 77 posto žena u studiji otkrilo je da im se sviđa ta promjena s macho tipa na nježnog muškarca, ali ipak ih četvrtina želi da su muškarci muževniji.

– Fantastično je vidjeti da se moderan muškarac više brine o svom izgledu, a više se ne srami pokazati ni svoje emocije – istaknuo je Ed Culf, direktor marketinga u Häagen-Dazsu.

Istraživanje, koje je provedeno na 1000 žena, otkrilo je i kako trećina njih cijeni partnerovu suosjećajnost, a devet od deset žena prije će odabrati osjećajnog nego macho muškarca”, prenosi Daily Mail.

Četvrtina je žena priznala da se njihov partner koristi balzamom za usne, a trećina je rekla da kremu nanose svaki dan.

Kada su posrijedi slavni “mekušci” s muževnim tijelom, titulu je ponio David Beckham.

– Muškarci se više ne srame nanositi kreme i dijeliti osjećaje što, primjerice, njihovi djedovi, pa čak ni očevi, nikada nisu radili – zaključio je Ed Culf.

Komentara 6

MA
mareiaco
14:53 25.02.2012.

Slažem se sa tim.Među takvima je i moj sin ko da ga ja nisam rodila.Njegova sponzoruša samo što ga ne tuče a i to je moguće.Prošlo je vrime zdravih i pravih muškaraca.Muškarac mora biti muško to jest da se zna ko nosi hlaće u kući.

IS
istima
15:15 25.02.2012.

Tuče žena muža i on pobjegao i sakrio se ispod stola..... Ona se zdere : Izlazi odatle p***** ti materina, sad ću te razbiti.... A on će.... Neću! Ovo je moja kuća i mogu biti gdje ja hoću......

TO
tonto
16:27 25.02.2012.

Sto znaci Macho muskarac? Muskarac moze da bude ocjecajan,pozljiv i da postuje svoju suprugu ili dijuevbojku, ali nemora da se ponasa kao peder dabi se svidio zenama. Ako zene zele pedere za partnere onda neka ih traze!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije