Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUTA JE NA NJU I NA OCA

Maćeha od pokćerke tražila da prije njenog vjenčanja oboji kosu u ‘normalnu’ boju: 'Ne želi da se ističem'

Shutterstock
13.07.2022.
u 09:30

Rekla joj je da ne namjerava uništiti nešto što se trudila postići godinama, a maćeha je odbrusila da je prestara za takav djetinjasti stil i da joj to zapravo govori za njeno dobro

Jedna je djevojka ispričala na Redditu kako njezina maćeha zahtijeva da oboji kosu u svoju prirodnu boju, umjesto ljubičasto-ružičaste kakvu sad ima, kako bi na vjenčanju nje i njenog tate mogla biti djeveruša. Djevojka je objasnila da je maćehi rekla da joj se slobodno obrati ako će joj trebati bilo kakva pomoć oko vjenčanja, a ona to sada iskorištava i tjera ju da mijenja boju kose, piše Mirror

Iako je to odbila jer istu boju ima već tri godine i skupo je platila da izgleda baš tako kako je htjela, maćeha ne odustaje od svoje želje, a rekla joj je i da s takvim izgledom ne može biti djeveruša

Nevjerojatne sličnosti: Možete li reći koja je na fotografiji majka, a koja je kći?

1/9

- Jedan dan me nazvala i samo mi rekla da me vodi kod svog frizera koji će moju kosu obojiti u prirodniju, odnosno u neku kestenjasto smeđu boju. Zbunilo me i pitala sam ju zašto, a ona je odgovorila da ću se sa kosom koju imam sada previše isticati na vjenčanju - napisala je djevojka u objavi.

Rekla joj je da ne namjerava uništiti nešto što se trudila postići godinama, no maćeha joj je odbrusila da je 'prestara za takav djetinjasti stil' i da joj to zapravo govori za njeno dobro.

Podsjetila ju je da joj je obećala da će za vjenčanje napraviti što god treba, a to je ono što ona sada treba. Djevojka joj je na to rekla da onda neće biti djeveruša, ili da ne mora ni doći, na što se maćeha naljutila.

- Od tata me tata stalno zove i pokušava nagovoriti da promijenim frizuru jer to 'nije velika stvar'. te mi govori da će mi platiti da nakon vjenčanja vratim svoju boju. Rekao je i da 'moram biti djeveruša jer je moja maćeha to svima već najavila pa ću u protivnom posramiti i nju i njega  - nastavila je.

Korisnike Reddita je djevojka pitala misle li da je u krivu, a mnogi su odmah stali na njezinu stranu komentirajući da bi je otac i maćeha trebali prihvatiti takvu kakva jest.

- Jako glupo od njih, ne razumijem zašto je bitna boja kose--- - napisala je jedna korisnica.

- Nitko ne bi trebao tražiti to od vas, ona je sama kriva što je ljudima rekla da ćete joj biti djeveruša - dodala je druga.

Suprugu svaki dan kuha po tri obroka i pakira ručak za posao: 'Ti si sramota za feminizam!'  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije