Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Diana Viljevac

'Lookbook uvijek je bitan dio kolekcije'

Dijana Viljevac kolekcija
Foto: Goran Matijašec
1/27
11.05.2015.
u 12:02

Kao zaštitno lice u kampanji pojavila se Ema Kovač predstavivši haljine, suknje, vestame, kombinezone, ali i unikatan nakit Ive Viljevac.

Ugodni, lijepi i funkcionalni odjevni komadi od organdija, tila, pliša, pamuka i ove sezone neizostavne čipke predstavljeni su u najnovijoj kolekciji Diane Viljevac čija je kamapanje predstavljena prije nekoliko dana.

Kao zaštitno lice u kampanji pojavila se Ema Kovač predstavivši haljine, suknje, vestame, kombinezone, ali i unikatan nakit Ive Viljevac.

"Lookbook uvijek je bitan dio kolekcije jer kroz kampanju ne možete prikazati sve komade koje bi željeli. Kroz kampanju stvaramo priču, dok je za nas lookbook odličan način da svi pogledaju sve komade i vide kako oni funkcioniraju na osobi. Drago nam je da smo uspjeli prenijeti elegantni duh mediteranske žene i ono najbitnije, kolekcija je itekako prepoznata od strane kupaca što nam itekako laska." izjavila je Diana Viljevac.

Dio kolekcije je u narančastoj boji koja je, po svemu sudeći, je tražena ovog proljeća. Uz cijelu kolekciju koja je obogaćena unikatnim nakitom, u ponudi su i nove torbe i pašmine Diane Viljevac.

>>Prekrasna nova kolekcija Dijane Viljevac inspirirana je Mediteranom

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije