Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
boji se reći istinu

'Ljubavnik mi prijeti da će reći mom suprugu za aferu, osim pod jednim uvjetom'

shutterstock
29.10.2020.
u 21:25

Mislila je da se zaljubljuje u njega i da je pronašla pravog muškarca za sebe, ali onda su došli financijski problemi.

- Suprug je rijetko bio kod kuće zbog posla, sin je otišao na fakultet i jednostavno sam se okrenula sama sebi, osjećala sam da nemam nikoga. Prošle godine na prijateljičinom rođendanu upoznala sam mlađeg muškarca. Iako je imao suprugu i dijete, osjetila sam povezanost s njim. Cijelu noć smo pričali i shvatila sam da mi je izuzetno privlačan. Poslije zabave otpratio me doma i poseksali smo se - napisala je jedna žena za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne:

1/7

Iako je znala da je pogrešno, započela je aferu s njim. Mislila je da se zaljubljuje u njega, ali onda je stigla karantena. On je izgubio posao i sav novac, a onda mu se pokvario i auto. Posudila mu je gotovo 90 tisuća kuna da ga popravi, a on joj je obećao da će joj sve vratiti. Sada je počeo sve češće tražiti novac i već joj duguje više od 200 tisuća kuna.

Želi završiti aferu s njim, ali je on ucjenjuje da će sve otkriti njezinom suprugu ako mu ne nastavi davati novac.

- Ucjenjuje vas i krši zakon. Ne dajte mu ni lipe više. Oženjen je pa će izgubiti koliko i vi ako se otkrije vaša afera. Bojim se da vjerojatno više nećete vidjeti svoj novac, ali recite mu da je vaša veza gotova. Budite jasni da ćete ga, ako vam nastavi prijetiti, prijaviti policiji. -

- Ako postoji šansa da vaš suprug otkrije da nedostaje novac, najbolje mu to recite odmah. Možda možete tvrditi da ste pali na internetsku prevaru, ali lakše će vam biti reći istinu.  U svakom slučaju recite mu da oboje trebate unijeti svježu energiju u svoju vezu - odgovorila joj je Deidre.

U braku su 60 godina, a zbog koronavirusa bili su razdvojeni 215 dana! Snimka ponovnog susreta je predivna:

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
08:16 30.10.2020.

ludilo od članka, ludilo kažen ja....

Avatar Golum
Golum
08:08 30.10.2020.

Te zenske mi nikad nisu isle u glavu...padne sex i one odmah izgube glavu...odmah planiraju zajednicki zivot, djecu, kucu...strašno!

VL
vlada1
07:32 30.10.2020.

Hihihi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije