Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi vezu s njim

'Ljubavnik me ostavio i sada ga čujem kako se seksa sa svojom suprugom u sobi do moje'

shutterstock
10.02.2022.
u 21:58

Na kraju se zaljubila u njega, a on joj je rekao da osjeća isto, no sve se promijenilo kada je odjednom prekinuo njihov odnos

– Imala sam aferu s oženjenim muškarcem iz susjedstva. Rekao mi je da nije imao odnos sa svojom ženom, ali sada me je ostavio i uvjerena sam da ih čujem kako se seksaju kroz zidove – napisala je jedna žena za psihoterapeutkinju Deidre.

Noću ih čuje kako se zajedno smiju i misli da je ona razlog njihovog smijeha te da ju cijelo vrijeme ismijavaju. Ona ima 32 godine, dok on ima 43 godine i dvoje male djece.

Stručnjaci otkrili dan i sat: Ovo je najbolje vrijeme u tjednu za seks!

1/6

– Naša jednogodišnja afera počela je kada sam se zaključala iz stana i on me priskočio u pomoć, otvorivši prozor. Ponudila sam mu piće da se zahvalim, što se pretvorilo u dva i na kraju smo imali seks na kauču. Rekao mi je da nije zadovoljan svojom ženom, ali da je neće ostaviti zbog djece – nastavila je.

Od tada su se seksali u njezinom stanu kad god su mogli. Na kraju se zaljubila u njega, a on joj je rekao da osjeća isto. No, prošli tjedan joj je poslao poruku da ne može doći jer je njegova žena pozvala prijatelje. To ju je natjeralo da shvati koliko je usamljena.

– Sljedeći dan je prekinuo našu vezu, rekavši da mu žena postaje sumnjičava. Rekao je da zaslužujem bolje od njega, ali osjećam se iskorišteno i povrijeđeno. Rekao mi je da on i njegova žena nisu imali seks, ali ponekad mislim da ih čujem kako su intimni i kako se zajedno smiju. Mučim se i znam da nije zdravo, ali ne mogu ga zaboraviti – zaključila je.

– Vaš bivši ljubavnik je u pravu: zaslužujete bolje. Zavlačio vas je godinu dana, pustio vas da se zaljubite u njega i rekao vam da vas voli, a onda prekinuo vezu bez upozorenja. Ali činjenica je da je uvijek govorio da neće ostaviti svoju ženu i u tome je barem ostao vjeran svojoj riječi. Kratkoročno, znati da je tako blizu i da biste mogli naletjeti na njega bit će bolno i neugodno. Ali kad ga jednom prebolite, bit će lakše. Usredotočite se na upoznavanje muškarca koji je dostupan i vjeran -- odgovorila joj je stručnjakinja.

Dostavljač hrane visio 25 metara iznad kanala kako bi dostavio hranu! Pogledajte impresivne prizore:

Ključne riječi

Komentara 4

AN
ante555
06:21 11.02.2022.

Kome trebaju izmisljene price?

MO
montello
13:24 11.02.2022.

Hah sad slusaj njemu ne znacis nista iskoristio te

JW
Jim West
09:15 11.02.2022.

Da sam neki osjećajni tip vjerojatno bi me ova priča rasplakala. Srećom, boli me kufer.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije