Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rachel Weisz:

Ljepota je spoj samouvjerenosti, ranjivosti i sitnih nedostataka

loreal (1)
Foto: L\'Oreal
1/7
24.08.2011.
u 14:27

Engleska oskarovka u novoj kampanji za L'Oreal pokazuje kako izgledati odlično u četrdesetoj

Ljepota je spoj samouvjerenosti, ranjivosti, ali i sitnih nedostataka koji su mi draži od potpunog savršenstva. Zato volim ljude čija lica nisu prikazi besprijekorne ljepote nego imaju imaju poseban karakter. Nema ništa ljepšeg od toga!

Tako je ljepotu definirala engleska oskarovka Rachel Weisz, zaštitno lice nove L’Oréalove kreme protiv starenja, namijenjene ženama koje imaju više od 35 godina. Slike iz kampanje pokazuju da Rachel odlično nosi svoja četiri desetljeća!

Ključne riječi

Komentara 1

CH
chainsaw.
14:59 24.08.2011.

“Ljepota je spoj samouvjerenosti, ranjivosti i sitnih nedostataka” ---------------------------------------------------------------------------------------------- po toj logici su gadafi i, recimo, cesic rols rojs, sex bombe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije