Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIO LJUBOMORAN

Liev Schreiber imao problema sa slavom svoje drage

30.04.2009.
u 13:59

Liev Schreiber, kojeg u kinima možemo vidjeti kako se kao Sabretooth mlati s Jackmanovim Wolverineom, danas je vrlo prepoznatljiva faca, naročito nakon što je 2007. u "CSI-ju" u nekoliko epizoda kao poručnik Michael Keppler mijenjao odsutnog Grissoma.

No, kad je nakon snimanja filma "Obojeni veo" 2006. stupio u vezu s kolegicom Naomi Watts, s kojom ima već dvoje djece – dvogodišnjeg Alexandera i četvoromjesečnog Samuela – ona je iza sebe već imala horor-hit "Prsten", Lynchov kultni "Mullholland Drive" i Jacksonova "King Konga", te je bila daleko poznatija od njega. To baš i nije pogodovalo njihovoj vezi, ali je ljubav između njih bila dovoljno čvrsta da preskoči i tu prepreku.

- Kao glumac, mislim da nikad nisam dostigao baš onu razinu slave koju je Naomi imala, pa je, kad je ona ušla u moj život, to bila velika kušnja za našu vezu – priznao je Liev.
- Nije mi se svidjela sva ta pozornost koju je ona dovela sa sobom i mislim da sam je u početku optuživao za to. Ali sam se nakon nekog vremena prilagodio tome, a onda se, naravno, rodio Alexander i ja sam se opet morao od početka prilagođavati svemu tome.

A pored lijepe Australke (rođene u Engleskoj), Schreiber je zavolio i njezinu drugu domovinu u kojoj ona živi od 14. godine i u kojoj je išla u školu s danas najboljom prijateljicom Nicole Kidman. Nedavno su Naomi i Liev posjetili "Down Under" nakon čega je Schreiber izrazio želju da se preseli tamo:

- Bio sam u stanju ući u tamošnji ritam i uhvatiti osjećaj za stil života i tamošnju kvalitetu života. To je nenadmašno, a i ako podižeš djecu bolje mjesto za to ne mogu ni zamisliti.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije