Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži dom

Laky ne voli kokoši i mačke, ali se voli maziti

Ptičar Laky
Foto: Privatni album
1/4
17.07.2014.
u 20:07

Četverogodišnji ptičar želi biti kućni ljubimac, igrati se i pokazati da zna biti dobar

Iako mu je ime Laky, ne može se baš pohvaliti da ima sreće. Četverogodišnji čistokrvni ptičar, što može dokazati i papirima, mora što prije naći novi dom.

Njegovi vlasnici ne mogu se više brinuti o njemu i budućnost mu je vrlo neizvjesna. Nije važno ni to što se Laky nije baš pokazao u lovu, a trebao je, ni to što baš ne voli mačke i kokoši. Važno je da je on jako zaigran pas, voli se maziti, a uz to je i poslušan. I važno je to da se slaže s drugim psima. I zato se za njega traži dom u kojem će biti kućni ljubimac, neće morati raditi nešto što mu se ne sviđa. Za njega se traži dom u kojem neće biti na lancu, u boksu, na otvorenom. Udomitelj mora zadovoljiti ove uvjete i potpisati ugovor o udomljavanju.

Trenutno je u Krapinskim Toplicama, a ostale informacije možete dobiti na telefon 098/915-7956.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije