Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

La Perla i Vera Wang na Danima vjenčanja

Dani vjenčanja
PR
Autor
PR članak
29.09.2011.
u 16:01

I ove godine „Dani vjenčanja“ imaju humanitarni karakter te će se sredstva skupljena na humanitarnoj gala modnoj reviji i dio prihoda od ulaznica donirati KBC-u Zagreb za kupnju dječjeg kolonoskopa.

Ove godine još glamurozniji i bogatiji, osmi po redu sajam „Dani vjenčanja“,  u produkciji Paneno eventa, održat će se u tradicionalnom jesenskom terminu od 30. rujna do 2. listopada 2011. godine na Zagrebačkom Velesajmu u paviljonu 7 i 7A.

Dani vjenčanja
najznačajniji su izlagačko-modni događaj vjenčanja u Hrvatskoj, koji je između 2003. i 2010. godine posjetilo više od 75.000 posjetitelja. Prema dosadašnjem  interesu, ove godine očekuje se više od 20.000 posjetitelja. Na „Danima vjenčanja“ očekuje vas veliki broj modnih revija vjenčanica i muških odijela, s više od 150 izlagača, velikim brojem nagradnih igara s bogatim nagradnim fondom te tradicionalnim projektima „Budi mladenka“ i „Naj par“.

No posebno je iznenađenje Dana vjenčanja to što će se prvi put moći vidjeti vjenčanice slavne Vere Wang, modna revija novih modela „Sherri Hill“, modna revija čarobnog donjeg rublja „La Perla“  iz Milana te spektakularni performans modnog dizajnera Tonija Brekala.

I ove godine „Dani vjenčanja“ imaju humanitarni karakter te će se sredstva skupljena na humanitarnoj gala modnoj reviji (petak, 30.rujna, 20:30 sati) i dio prihoda od ulaznica donirati Kliničkom bolničkom centru Zagreb za kupnju dječjeg kolonoskopa. Na humanitarnoj modnoj reviji sudjelovat će Anica Kovač, Marija Husar Rimac, Lorena Nosić, Tončica Čeljuska, Enes Bešlagić, Zlatan Zuhrić Zuhra, Massimo i mnogi drugi.

Ovogodišnja velika novost je „susjedska“ suradnja „Dana vjenčanja“ i „Fashion.hr-a „ koji se u istom terminu održavaju na Zagrebačkom velesajmu, odnosno zajednička prodaja ulaznica po cijeni od 25 kn pa će posjetitelji moći posjetiti oba događanja po promotivnoj cijeni.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?