Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udruga žena oboljelih i liječenih od raka

Kupite novi CD grupe The Frajle i pomozite udruzi SVE za NJU!

frajle-dm
Foto: PR FOTO
1/2
09.02.2016.
u 09:30

Udruga žena oboljelih i liječenih od raka, njihovih obitelji i prijatelja „SVE za NJU“ i ove godine prikuplja sredstva za svoj plemeniti rad. Isključivo u dm prodavaonicama možete kupiti novi CD grupe The Frajle pod imenom "Strana B ljubavi", objavljen uz pomoć Coca-Cole i Melema, čijom kupnjom svaki kupac osobno donira 15 kn za pomoć radu udruge "SVE za NJU"!

Potražite novi CD The Frajli na blagajni dm-a i pomognite ovoj humanitarnoj akciji! Kupnjom CD-a po cijeni 66,90 kn osobno donirate 15 kn za pomoć radu udruge "SVE za NJU".

Udruga SVE za NJU!

Udruga žena oboljelih i liječenih od raka, njihovih obitelji i prijatelja „SVE za NJU“ osnovana je 2008. godine  kao  dobrovoljna, humanitarna, nevladina i neprofitna organizacija, s ciljem pružanja  informacijske, psihološke i logističke pomoći ženama oboljelima od raka, kao i njihovim obiteljima. Do sada ova udruga nebrojeno je puta educirala žene, organizirala tribine, simpozije, humanitarne akcije... i kontinuirano nastavlja prikupljati sredstva za svoj plemeniti rad.

U teškim trenutcima nitko ne treba biti sam. Javite se i savjetujte drugima da se jave u Centar za psihološku pomoć Udruge SVE za NJU!

Cjelovite informacije o Udruzi SVE za NJU i Centrima za psihološku pomoć možete pronaći na www.svezanju.hr.

Svi programi su za korisnice i korisnike besplatni.
E-mail: info@svezanju.hr
Telefon: 01 6418 765
Faks: 01 6418 760
Adresa u Zagrebu: Kneza Mislava 10

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije