Kuharica tvrdi da pogrešno čistimo dasku za rezanje: Ima trik za uklanjanje nečistoća i bakterija
Kuharica je u videu objasnila da ona svoje daske osvježi i dezinficira koristeći samo krupnu morsku sol i svježi limun
Komentari 2
Postoji puno brzi i bolji nacin. "Daska" koja to i nije, mora biti fosna ili talpa i to izrezana iz tvrdog crnogoricnog drveta koje se prirodnim putem od embolije brani tilama. Periodicki je treba samo iznijeti na dvoriste i dobro oprati bez ikakvih kemikalija i kiselina pod jakim pritiskom i ostaviti da se osusi pod jakim suncem. I stvar gotova.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Koje godine je originalno objavljen članak? 2000. BCE.