Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odlična vijest

Kraj dugom sjedenju u frizerskom stolcu: Napravite pramenove za 30 minuta

Lunch Time pramenovi
Foto: Studio Etra
1/4
10.09.2014.
u 08:27

'Lunch Time' aplikacija pramenova posvjetljuje i tonira kosu do željenog tona, bez obzira je li pije bila tretirana bojom ili ne

Za ljepotu se treba trpjeti, kaže stara izreka, no u svakodnevici punoj izazova to se očituje kao gubitak vremena. Posebno se to odnosi na odlazak u frizerske salone. Ako uz šišanje idete i na "generalku" pa radite pramenove, to će iskustvo dodatno potrajati.

Dobra je vijest da je dugom sjedenju u frizerskom salonu došao kraj. Pramenove odsad možete napraviti već za 30 minuta. Riječ je o Matrix Colographics pramenovima, otkrila je Petra Granić iz Studija Etra za portal Budi.IN.

- 'Lunch Time' aplikacija pramenova posvjetljuje i tonira kosu do željenog tona, bez obzira je li pije bila tretirana bojom ili ne, a jedna od njenih prednosti je upravo ta što nije potrebno dugo čekati da boja odreagira na kosi. Tajna se krije u proizvodu koji sadrži prah s provitaminom B5 koji njeguje kosu, promotor u dvije jačine te toner u četiri nijanse koje u sebi sadrže omegu 3 i omegu 6 koje dodatno hrane kosu. Tonovi su prilagođeni različitim tipovima žena, pa tako postoje nijanse 'extra cool', 'cool', 'neutral' i 'warm'. Nakon nanošenja proizvoda, pramenovi se zagrijavaju fenom te se tako boja brže 'hvata' za kosu, a omogućuje promjenu do 10 nijansi, pojasnila je postupak.

Foto: Studio Etra

Ostale detalje o ovoj tehnici koja će, vjerujemo razveseliti mnoge žene, kao i cijenu pramenova donosi portal Budi.IN.

>>Problemi s kosom? Isprobajte ove bakine recepte

>>Želite seksi frizuru? Otkrivamo tajne profesionalaca

>>Od dva pramena, tri pramena, četiri ili pet... Pletenice su frizura koja stoji svima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije