Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabijelile se u Vladi

Kolegice Pusić, Opačić i Mrak-Taritaš dokazale da prate trendove i modno se uskladile

Poličarke u bijelim sakoima
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
08.07.2015.
u 14:34

Vesna Pusić odjenula je haljinu boje ciklame, Anka Mrak-Taritaš haljinu s cvjetnim uzorkom, a Milanka Opačić za današnji je outfit izabrala kraljevskoplavu haljinu

Bijela je bolja ljeta i uz crvenu je apsolutni hit i ove sezone.

Znaju to, čini se, i političarke Vesna Pusić, Milanka Opačić i Anka Mrak-Taritaš koje su u Banskim dvorima, na redovitoj sjednici Vlade, zablistale u bijelim sakoima koje se modno uskladile uz ljetne haljine. 

Vesna Pusić odjenula je haljinu boje ciklame, Anka Mrak-Taritaš haljinu s cvjetnim uzorkom, a Milanka Opačić za današnji je outfit izabrala kraljevsko plavu haljinu, a fotoreporterima upao je u oko svima njima zajednički modni "detalj" – bijeli sako.

>>Kako se odijevaju hrvatske političarke i gdje griješe?

 

Komentara 3

ZG
zgbuco
18:25 08.07.2015.

Kaj bi pratile trendove. Imaju istog sponzora, pa se je sad on malo isprsil. Ruka ruku mije!

OB
ObrenM
20:06 08.07.2015.

Tko moze uskladiti Mrak sa svijetlom?

PO
pozornik66
16:14 08.07.2015.

To jedino i rade

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije