Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optička iluzija

Ključanica ili lik koji plače? Prva stvar koju vidite otkrit će kakva ste osoba!

TikTok
30.03.2022.
u 06:42

Jeste li avanturist ili više povučen u sebe i svoje misli?

Jedna optička iluzija koja otkriva istinu o vašoj emocionalnoj stabilnosti izazvala je burnu reakciju na društvenim mrežama. Iluziju je podijelio BrightSide na TikToku te pitao korisnike što prvo vide na ilustraciji – bravu ili osobu koja plače.

Foto: TikTok

Ovo su najpoznatije optičke iluzije koje će vas itekako zbuniti!

1/5

Ako pogledate ilustraciju i prvo vidite bravu, onda ste netko tko voli istraživati ​​nepoznato i ići izvan vlastitih granica. Veoma ste avanturistički nastrojeni i volite isprobavati nove stvari, kako prenosi The Sun.

Ako ste prvo vidjeli osobu koju plače, vi ste osoba koja svaku priliku koristi da odvojite malo vremena da se opustite i razbistrite svoj um. Vjerojatno ne obraćate dovoljno pažnje na svoje osjećaje, već druge osobe uvijek stavljate na prvo mjesto.

Pogledajte za što sve možete koristiti tvrdi sapun u kućanstvu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije