Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bježi od fotografa

Keira Knightley: Ne volim sjediti u prvom redu na tjednima mode

keira knightley
Foto: Harper's Bazaar
1/3
07.08.2012.
u 00:01

Iako osjeća veliko strahopoštovanje prema kralju mode Karlu Lagerfeldu, britanska glumica već dvije godine nije bila na modnim revijama

Britanska glumica Keira Knightley i te kako si može \"priuštiti\" prvi red na ekskluzivnim revijama, no ona posljednje dvije godine u širokom luku izbjegava tjedne mode. Zašto je to tako, priznala je Harper\'s Bazaaru, čiju naslovnicu krasi za rujansko izdanje. Sve je zapravo povezano s njezinom sramežljivošću koju uvijek ističe u intervjuima.

–  Samo bih se ušuljala na reviju i sjela u zadnji red. Znam da to zvuči smiješno, no jednostavno ne volim kad me fotografiraju pa pokušavam izbjeći sva mjesta na kojima me netko može \"uhvatiti\" fotoaparatom – bila je iskrena Keira koja je zaštitno lice Chanelova parfema Coco Mademoiselle.

Iako je na zadnjoj Chanelovoj reviji bila 2010. godine, Keira kaže kako to ne znači da ne cijeni tu modnu čaroliju:
– Volim vidjeti tu čaroliju kad se kolekcije predstavljaju. To je prava umjetnost. I na nekoliko revija na kojima sam bila bilo je apsolutno izvanredno.

A Chanelova ambasadorica priznala je i da se divi modnom kralju Karlu Lagerfeldu ne samo zbog modnih postignuća nego i zbog toga što je strastveni čitatelj te govori čak pet stranih jezika.    

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije