Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skupoća

Kava s mlijekom na Stradunu 20, a boca mineralne od 0,75 dcl 32 kune

kava
Reuters/Pixsell
17.04.2011.
u 15:38

Mnogi još nisu zaboravili prošlo ljeto i visoke cijene hrane i pića koje turistički djelatnici serviraju domaćim i stranim turistima, a tužna priča već se ponavlja

Mnogi još nisu zaboravili prošlo ljeto i visoke cijene hrane i pića koje turistički djelatnici serviraju domaćim i stranim turistima, a tužna priča već se ponavlja. Tako su i prve turiste u Dubrovniku početkom travnja dočekale izuzetno visoke cijene u kafićima. Kava s mlijekom 20 kuna, nescafe 22 kune, mineralna voda od 0,75 dcl visoke 32 kune...  

Iako će mnogi reći kako sjediti na Stradunu i piti kavu treba moći platiti, ali izgleda kako su neki ugostitelji ipak malo pretjerali.  

– Prvo nisam bila šokirana jer nisam ni o čemu razmišljala, ipak smo sjeli na Stradun. Ali kada sam došla kući i vidjela račun – prvo sam pomislila da je 22 kune cijena za dva nescafea pa sam pomislila da su na Stradunu super cijene, ali onda sam skužila da nije baš tako. To je užasno skupo – razočarana je bila Zagrepčanka H. R. 

 

Ključne riječi

Komentara 150

NI
Nikahr80
08:52 18.04.2011.

Dubrvnik nije Rim, Atena,Pariz niti London ali mi očito i dalje pokušavamo sebe uvjeriti da je.

HO
honda125
00:12 18.04.2011.

Nerazumijem sto je Dubrovnik jedinstven, 1 dan i nema se sta vidjet.Obidite izvan Evrope zemlje pa ce te brzo primjetiti, da je Dubrovnik obican stari grad.

VL
vlasnik
06:08 18.04.2011.

a to skupljaju lovu za potplatit haške suce da pušte gotovinu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije