Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi trend

Kao poljubac jednoroga... Žene su 'poludjele' za ovim highliterom u duginim bojama

Sjenilo u duginim bojama
Foto: Instagram
1/2
21.04.2016.
u 10:34

Jedna od ljubiteljica duginih boja je Jenna, vlasnica Bitter Lace Beauty dućana koja je na Instagramu objavila fotografiju sjenila u duginim bojama koje je sama napravila te uzrokovala pravu pomamu za tim proizvodom.

Stiže ljeto, a to znači da iz ormara sve češće vadimo kombinacije žarkih boja. 

Taj se trend vidi i na licima onih "hrabrijih" koje se ne libe na svoje lice staviti nešto jači make-up ili čak kombinirati više jakih boja. 

Jedna od ljubiteljica duginih boja je Jenna, vlasnica Bitter Lace Beauty dućana koja je na Instagramu objavila fotografiju highlightera u duginim bojama koje je sama napravila te uzrokovala pravu pomamu za tim proizvodom.

Za njezinim su sjenilom uskoro "poludjele" žene na društvenim mrežama. 

"Čiji je to proizvod? Gdje ga mogu kupiti? Molim vas, pomozite mi!"

Bio je to jedan od upita na društvenim mrežama. Postavila ga je djevojka koja je negdje vidjela fotografiju sjenila i krenula u online potragu.

Mnoge su joj priskočile u pomoć te se uskoro "otkrilo" da je taj proizvod rezultat Jennine ljubavi prema duginim bojama još iz srednje škole. 

Some more rainbow goodness! ❤🌈 #bitterlacebeauty

Fotografija koju objavljuje @bitter.lace.beauty

"U prvom razredu srednje škole nosila sam čarape u duginim bojama, i to ne one kratke, već dokoljenke i suknjicu da se vide. I dok sam sebi izgledala jako "cool", drugima sam vjerojatno izgledala sasvim luda. I danas ih obožavam. Čak i nosim preko svog lica. Svatko bi trebao izgledati kao da je dobio poljubac jednoroga...", napisala je Jenna na svom Instagram profilu. 

Are you guys ready for some swatches? 🌈😱❤ #bitterlacebeauty

Fotografija koju objavljuje @bitter.lace.beauty

>>Tri koraka za savršenu pripremu lica prije nanošenja make upa

Ključne riječi

Komentara 1

AR
ana.rimbaud
14:24 21.04.2016.

"Dućana Bitter Lace Beauty", a ne "Bitter Lace Beauty dućana". Lijepa naš Hrvatska jezik u medijima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije