Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Kamo za Uskrs?

Terme Tuhelj
Foto: PR FOTO
1/5
PR
Autor
PR članak
12.04.2014.
u 08:30

Uskrs nam je pred vratima, a za njime i Praznik rada… provedimo ga uz All inclusive light ponudu u hotelu Well**** Terme Tuhelj.

Povedite svoju obitelj ili prijatelje na nezaboravnu avanturu uz All inclusive light ponudu po cijeni od samo 449,00 kn po osobi dnevno u kojoj možete uživati u bogati samoposlužnom doručaku, podnevnom snack buffetu, večeri sa širokim izborom zagorskih i nacionalnih specijaliteta, salatnim i desert barom te uključenim pićima kod svih obroka. Na Vodenom planetu očekuje Vas neograničenom kupanju sa odličnom animacija za sve uzraste, mali zeleni svemirac Tuhi koji će Vas oduševiti svojim kreativnim radionicama, nagradnim igrama, sportskim natjecanjima i plesom, te ZORB, velike vodene lopte u kojima se gosti mogu vrtjeti, skakati ili samo odmarati.

All inclusive ponuda sadrži i neograničeno korištenje fitness centra u kojem možete izgubiti nagomilane kilograme i pripremiti se za toplije dane, 1 ulaz u najveći Svijet sauna u kojem morate posjetiti panoramsku saunu čiji se pogled seže na Vodeni planet i prekrasan zagorski krajolik. Očekuje Vas i neograničeno korištenje sportskih sadržaja te popusti na sve tretmane u SPAeVITA centru gdje jednostavno morate isprobati Arapske snove ili Sulejmanov ritual u novim hamam prostorijama. Kod svakog obroka, očekuje Vas i Tuhijeva desna ruka – dječji kuhar koji ispunjava njihove želje i dodaje zabavu obroku. Za djecu koja imaju problema s respiratornim sustavom, tu je i program dječjeg saunanja koji djeca mogu proći sa svojim roditeljima svakog ponedjeljka i subote. Kao dodatan obiteljski bonus, Terme Tuhelj poklanjaju Vam GRATIS boravak za 2 djece: 1. dijete do 12 godina i 2. dijete do 5 godina u sobi s 2 odrasle osobe. All inclusive ponuda vrijedi od 11.04. do 04.05.2014. godine.

NOVA PONUDA ZA NAJMLAĐE GOSTE: DJEČJA IGRAONICA na dvije etaže. U igraonici će se odvijati niz animacijskih i edukacijskih sadržaja za djecu, a glavnu riječ tamo će pored djece imati i njihov nadraži lik – Tuhi.

Terme Tuhelj pravi su izbor tijekom školskih praznika i produženih vikenda za sve one koji se žele maknuti od svakodnevice i uživati društvu svojim najmilijih. To može biti jednodnevni izlet na Vodeni planet koji će završiti odličnom pizzom iz krušne peći u Element baru ili pak višednevni boravak u hotelu Well**** uz all inclusive ponudu. Na Vama je da odlučite, a mi ćemo Vam pomoći da se svoje doživljaje podijelite s drugima.

Više informacija pronađite ovdje.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?