Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Magazin Diva

Kako se promijenio život slavne Meghan nakon odlaska iz slavne obitelji?

Meghan Markle
Shutterstock
07.07.2021.
u 15:40

U subotu 10. srpnja na dar uz posebni paket magazina Dive i Večernjeg lista pronađite posebni poklon – knjižicu Meghan - holivudska princeza 2. dio.

Ljeto je već u punom mahu i već neko vrijeme traje priprema rekvizita koje sa sobom nosite na plažu. Osim kreme za sunce, hladnog napitka i trendi kupaćeg kostima, na more ne zaboravite ponijeti i vaše najdraže štivo – magazin Divu.

Ove subote vam uz puno zanimljivog ljetnog sadržaja donosimo i knjižicu Meghan – holivudska princeza 2. dio. Prvi dio knjižice možete pronaći u najnovijem izdanju Dive Style.

Pročitajte biografiju Meghan Markle, žene zbog koje je princ Harry napustio kraljevsku obitelj. U knjižici pronađite sve o životu holivudske princeze, prije kraljevske udaje i nakon odstupanja iz slavne obitelji.

U magazinu čitajte i o šik kupaćim kostimima, laganoj obući, torbama i svemu što vam treba za stajliš ljeto. Saznali smo i sve o dizajnerskom nakitu Ozane Galić te o najnovijem trendu pomlađivanja lica, ali i tijela.

U subotu na kioscima pronađite poseban paket – magazin Diva i Večernji list uz kojeg darujemo drugi dio knjige Meghan – holivudska princeza.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije