Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potez kistom

Kako našminkati oči ako nosite naočale?

Žena s naočalama, naočale
Foto: Thinkstock
11.02.2014.
u 13:24

Potrudite se da svi vaši potezi olovkom ili tušem za oči budu savršeno precizni i izbjegavajte svjetlucava sedefasta sjenila.

Naočale nisu prepreka da našminkate oči.

Boja sjenila za oči trebala bi biti usklađena s bojom okvira naočala koje nosite i bojom očiju. Također, nikada ne bi trebala "izvirivati" iznad okvira naočala.

Luk donjeg kapka uvijek naglasite svjetlijom bojom kako biste "privukli" svjetlost i pogled učinili privlačnijim. Ako ste kratkovidni, vaše oči ispod stakala s dioptrijom djeluju manje. Zato obvezno koristite maskaru.

Nanesite je na trepavice u više slojeva kako bi postale duže i gušće, a linija tuša neka bude naglašena. Pozitivna strana stakala za dalekovidne osobe jest činjenica da povećavaju oči.

No, istodobno otkrivaju sve nepravilnosti i pogreške u nanošenju šminke. Zato budite posebno pažljivi i potrudite se da svi vaši potezi olovkom ili tušem za oči budu savršeno precizni i izbjegavajte svjetlucava sedefasta sjenila.

>>Muškarci vole smokey eyes jer žena s njim izgleda seksi i misteriozno

>>Želite izgledati mlađe? Posegnite za rumenilom

Foto: pixabay

Komentara 1

TP
Tihomir Prdež
15:42 11.02.2014.

1. skinuti naočale 2. našminkati se 3. vratiti naočale

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije