Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Domišljato

Kako napraviti tostirani sendvič na putu? Uzmite peglu!

tostiranje sendviča s peglom
Foto: screenshot/youtube
1/2
31.01.2014.
u 09:45

Potrebni su vam sastojci za vaš omiljeni sendvič, aluminijska folija i glačalo, a kako ga tostirati, pogledajte u videu.

Ako ste se zaželjeli tostiranog sendviča, a nemate toster, ne brinite. Uvijek postoji rješenje, samo nam ne padne na pamet. Crazy Russian Hacker ima nevjerojatne ideje koje rado dijeli sa svojom publikom preko video uradaka. Ovaj put je odlučio otkriti kako se možete snaći ako ste, primjerice, u nekoj hotelskoj sobi

Potrebni su vam sastojci za vaš omiljeni sendvič, aluminijska folija i glačalo, a kako ga tostirati, pogledajte u videu. 

>>Promočile su vam cipele? Evo kako ih učiniti vodootpornima za samo 10 minuta

Komentara 1

DR
dragica949
12:37 31.01.2014.

A kaj nebi bilo jednostavnije uzeti toster? Inače u hrvatskom pegla je glačalo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije