Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rashladite se

Kako izabrati savršeno vino za duge ljetne noći?

Graševina
Foto: PR FOTO
1/2
30.07.2015.
u 14:12

Rashladite se graševinom i otjerajte ljetne vrućine

Diljem svijeta proizvode se na stotine sorti bijelog vina, a velik broj njih dostupan nam je i nadohvat ruke. 

Stoga je odabir pravog bijelog vina, u skladu s vašim trenutačnim potrebama, ponekad uistinu zahtjevan zadatak. Godišnje doba, hrana i niz drugih čimbenika uvelike utječu na izbor vina koje će posebne prigode učiniti još svečanijima, a male trenutke uživanja još opuštenijima.

Vina Belje imaju graševinu s kojom ne možete pogriješiti. Savršeno nadopunjuje svaki obrok, odlično se kombinira s tjesteninom, bijelim mesom ili bijelom i riječnom ribom te predstavlja idealan spoj okusa i mirisa.

Osim prilikom jela, tijekom vrućih, ljetnih večeri može poslužiti kao pravo osvježenje svojim notama svježe jabuke i citrusa. 

Meka i pitka, a istovremeno punog i bogatog okusa pravi je izbor za duge ljetne noći.

>>Paolo Basso: I u svijetu vina žene dobivaju sve veću ulogu i svoj prostor

Komentara 1

KU
Kurciban
01:48 31.07.2015.

A ako hoćete najbolju graševinu, trebali bi ipak kušati Feravino. Tko se razumije, znati će i zašto 😀

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije