Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Loše iskustvo

Kada estetski tretman pođe po zlu: Htjela je usne kao Kylie Jenner, a dobila ovo...

TikTok / @Siannacooney
12.11.2021.
u 13:27

Sianna kaže da se mogla samo smijati kada se pogledala u ogledalo dan nakon tretmana.

Sianna Cooney iz engleskog grada Newcastle Upon Tyne podijelila je svoje loše iskustvo s povećanjem usana. 

Ova mlada djevojka htjela je imati "usne kao Kylie Jenner", ali sve se pretvorilo u noćnu moru. 

U objavi na TikToku rekla je kako je željela samo malu promjenu, gotovo neprimjetnu ljudima koji je ne poznaju, ali rezultat je bio daleko od toga - filer se skupio u male kuglice, a to se ne bi smjelo događati.

Foto: TikTok / @Siannacooney

Sianna kaže da se mogla samo smijati kada se pogledala u ogledalo dan nakon tretmana. "Izgledam kao da sam se tukla u boksačkom ringu. Večeras moram raditi u kafiću, ovakva!", napisala je, a jedan od pratitelja utješio ju je činjenicom da ionako mora nositi zaštitnu masku u zatvorenom prostoru zbog koronavirusa.

"Trebaš tužiti onog tko ti je ovo napravio", sugerirao je netko i dodao da baš zbog ovakvih iskustva treba ići isključivo profesionalcima. "Ne treba štedjeti na tretmanu filerima, bolje platiti više pa imati dobre rezultate."

Neki su joj rekli da će oteklina splasnuti kroz dva tjedna i da je to normalna i vrlo česta reakcija, prenosi The Sun, a Sianna se više nije oglašavala po pitanju usana i nije poznato je li bolje. 

Djevojka je uklonila sve objave s TikToka i ostavila jednu u kojoj je iznenađena koliko medija je prenijelo njezino iskustvo.

@siannacooney When The Sun writes an article about me without my permission #nottobedramaticbut ♬ Smokin Out The Window - Bruno Mars & Anderson .Paak & Silk Sonic

Ma kakvi balzami: Ovo će vaše usne učiniti nevjerojatno mekima

1/9

Komentara 3

VI
vidum
17:44 12.11.2021.

Divim se osobama koje troše lovu da bi se unakazile.

LI
liliZG
12:23 19.01.2022.

kolko vidim dobila je točno ono što je i tražila, u čemu je problem?

SK
skupiduša
15:18 14.11.2021.

Za ovakve je bolje da se nikada ne pojavljuju vani bez maske. Ipak se vidi neka svrhaaske.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije