Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predivno!

Kad je u busu vidio da je djevojčica dobila menstruaciju, dječak je napravio nešto neočekivano

Shutterstock
25.10.2018.
u 13:09

Dječak je postao pravi mali heroj na Facebooku nakon što se ponio jako lijepo prema djevojčici s kojom ide u školu

Djevojčica je bila u školskom busu koji je vozio iz škole kada je dobila menstruaciju, ali to nije primijetila. No našao se dječak koji joj je pomogao. Njena je majka cijelu situaciju ispričala na Facebooku u grupi Gurgaon Moms: "Moja kći dobila je menstruaciju u busu na putu do kuće. Dječak koji je godinu dana stariji od nje i kojeg uopće ne poznaje, odvukao ju je sa strane i šapnuo kako ima mrlju na stražnjem dijelu hlača i dao joj svoj džemper kako bi zavezala oko struka i da može hodati do kuće." 

Majka je nastavila hvaliti mališana koji je pomogao njenoj kćeri, ali i pohvalila majku koja ga je odgojila. "Kći mi je rekla da joj je bilo malo neugodno, ali da je na kraju sve bilo O. K.  A on joj je rekao ''Imam sestre, sve je u redu...'' Ako ste vi majka ovog dječaka, želim vam zahvaliti što ste ga tako odgojili", prenosi LadBible. "Čujemo toliko negativnih stvari o mladima danas, pa sam htjela podijeliti nešto pozitivno", napisala je majka djevojčice. 

Ispod objave našli su se i lijepi komentari: "Vjerujem da će postati džentlmen kada odraste i lijepo će se ponašati prema ženama", "Lijepo od njega. I roditelji su odradili vrlo dobar posao. Ako moj sin bude takav, bit ću tako sretna i ponosna", "Nadam se da će drugi momci naučiti nešto iz ove priče i prema svim ženama se ponašati kako treba."

Upoznajte prve žene u povijesti koje su postale vojnikinje Kravat pukovnije

 

Ključne riječi

Komentara 1

LU
Lujo123
13:32 25.10.2018.

Kak je malo potrebno, pa da postaneš tak velik iako si još malen! Prekrasno!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije