Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
treba savjet

'Još uvijek žalim što sam prevario svoju prvu ljubav, iako sam sad oženjen'

Pixabay
19.02.2022.
u 19:33

Tvrdi da njegova prva ljubav prava žena za njega, ali je sve zabrljao kada ju je prevario.

– Za svoje prijatelje imam savršen život - dobar posao, prekrasnu ženu i troje uspješne djece. Ali stvarno živim život sa žaljenjem. Odbacio sam ljubav svog života za brzi seks na stražnjem sjedalu taksija – napisao je jedan muškarac za The Sun.

Ima 53 godine i u braku je već 15 godina. Nema ništa loše u njihovom odnosu - žena mu je brižna, velikodušna i puna ljubavi, ali ona nije ljubav njegovog života. Tvrdi da njegova prva ljubav prava žena za njega, ali je sve zabrljao kada ju je prevario.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

– Ponekad ležim budan noću i pitam se kako bi izgledao moj život da je te noći nisam prevario. Znam da bih se trebao fokusirati na ono što imam, ali mislim na nju svaki dan – nastavio je.

– Lako je reći da biste ostali zajedno sve te godine i završili u sretnom braku. Ali stvarnost je da ne možete znati što bi moglo biti. Svi se volimo prisjećati sretnijih vremena kada stvari ne idu dobro. Umjesto da razmišljate o njoj, pogledajte svoju trenutnu vezu i zapitajte se što nedostaje. Razgovor o prošlim vezama može vam pomoći da nastavite dalje – odgovorila mu je Deidre.

Koji su najljepši ljubavni stihovi svih vremena? "Pjesma nad pjesmama iz Biblije", "Crvena jabuka..." 😍❤

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
13:35 20.02.2022.

Kasno za kajanje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije