Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESIGURAN

'Još uvijek sam u prijateljskoj zoni. Kako da napravim prvi korak?'

Foto: Shutterestock
02.07.2019.
u 07:00

'Pitao bih je li zainteresirana za mene, no osjećam se glupo i strah me odbijanja'

Imam 20 godina, a djevojka koja mi se sviđa 19. To bi mi ujedno bila i prva djevojka - započinje mladić koji se požalio terapeutkinji Deidre na portalu The Sun.

Imamo mnogo toga zajedničkog, ako sudimo po onome što joj se nalazi na profilu. Činjenica da ima 'online dating' profil govori o tome da traži dečka, zar ne? Pričamo preko aplikacije, no to je više na prijateljskoj razini. Pitao bih je li zainteresirana za mene, no osjećam se glupo i strah me odbijanja. Možeš li mi pomoći? - upitao je mladić.

- Ona bi vrlo vjerojatno mogla biti sramežljiva kao i ti. Nekada je potrebno malo hrabrosti za napraviti prvi korak. Kada pričate, spomeni neki film ili koncert kojeg bi rado gledao, a zatim upitaj bi li išla s tobom. Može reći ne, ali i da, no to je svakako dobar način da provjeriš kako diše. Tko zna, možda to bude početak nečega jako lijepog - odgovara Deidre.

Samo 12 posto muškaraca u Hrvatskoj svaki dan obavlja kućanske poslove

Ključne riječi

Komentara 1

IS
Istinoljubivi
07:49 02.07.2019.

Ovo je stvarno članak na Večernjem? Neki mladić tamo daleko gleda (da ne upotrijebim "prosti glagola") profil neke djevojke na društvenoj mreži, onda ispituje stručnjake što da napravi i stručni odgovor je da je pozove van? WTF?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije