Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
savršeni okvir

Jesu li vam obrve usklađene s oblikom lica? Saznajte ovdje

šminkanje
08.04.2014.
u 15:51

Make-up savjeti snimani su s jednom od najboljih hrvatskih make-up artistica Ivanom Bilandžijom Billy u fashion studiju Illamasqua

 Lijepo oblikovane obrve našem licu daju lijep okvir i dodatno ga naglašavaju.  

Kako biste s obrvama naglasili crte lica, njihov oblik morate prilagoditi obliku lica.

Prvi korak – obrve čupati dok je lice u prirodnom položaju, bez mimika, odnosno podizanja obrva.  

Ako imate okruglo lice, unutarnji rub obrva bi trebao biti gušći, a vrh luka tanji je će na taj način lice izgledati vizualno izduženije.

Za duguljasto lice, preporučuju se ravne obrve koje idu okomito na lice, bez polukruga ili oštrih linija. Na taj način, lice ćete vizualno skratiti i izgledat će punije.

Srcolikom i četvrtastom licu najbolje pristaju polukružne obrve jer će omekšati crte lica. Uredne obrve san su svake žene, a urednim ih možete zadržati koristeći profesionalnu četkicu.

>>Rijetke, neobuzdane, daju vam ljutit izraz lica? Dovedite svoje obrve u red

Komentara 2

Avatar MENSA
MENSA
17:20 08.04.2014.

Jutros sam oko dve ure izučaval svoje lice i svoje obrve! I Kaj da vam velim' ni sam ne znam! Obrve kaj obrve, a i to lice mi nije bog zna kaj....... kK i sva druga lica. jedino kaj samam skužil je bila da ima jedna dlaka kaj je virila iz nosa i nju sam likvidiral! Sutra bum opet to malo pogledal!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije