Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prepoznajte se

Jeste li ženski šovinist u vezama?

veza
Foto: Thinkstock
12.07.2014.
u 15:00

Prepuštate li se predrasudama kada upoznavate muškarce? Završavate li uvijek sa istim tipom muškaraca

Prepuštate li se predrasudama kada upoznavate muškarce? Završavate li uvijek sa istim tipom muškaraca? Možda ste ženski šovinist, koji svoje predrasude pretače na svaku vezu. Ako želite biti sretne, zaboravite na predrasude. Ako u svakoj vezi tretirate muškarce na osnovu svojih stavova (predrasuda), propustit ćete šansu da upoznate – ili da zadržite – emotivno zdravog muškarca. Recite zbogom takvom razmišljanju/ponašanju!

Počnite skupljati pozitivne dokaze. Registrirajte sve emotivno zdrave muškarce koje poznajete. To će vam biti dobar podsjetnik na to da dobri muškarci zaista postoje. Analizirajte sebe. Jeste li dozvolili da vas razočaranja iz prošlosti spriječe da započnete vezu s emotivno zdravim muškarcem? Postanite svjesni vlastitih negativnih stavova i pogrešnih uvjerenja. Stvorite sliku o muškarcu i njegovom karakteru na osnovu činjenica koje ste uočili u procesu upoznavanja.

>>Nemojte samo maštati, s ovim koracima doživite orgazam zajedno

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije