Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi pojam u modi

Jeste li čuli za fatkini? Cure koje ih nose ne srame se svoga tijela

fatkini (1)
tumblr
21.05.2012.
u 09:42

Te žene žele pokazati svoje tijelo onako kakvo jest, tijelo sretnih i samopouzdanih žena, ne skrivajući se iza ogromnih jednodijelnih kostima koji im se ne sviđaju

U svijetu mode pojavio se još jedan pojam – fatkini. To nipošto nije bikini za debele nego, kako objašnjava talijanski Vogue, kada punašne žene nose bikinije po svom izboru.

Visoka struka, niska struka, čedno ili seksi, retro ili moderno – ove djevojke žele otići na plažu i tamo se dobro osjećati, a ne se skrivati iza ogromnih jednodijelnih kupaćih kostima koji im se ne sviđaju, a koje nose samo zato što su zbog njihove konfekcijske veličine društveno prihvaćeni.

– Te žene žele pokazati svoje tijelo onako kakvo jest, tijelo sretnih i samopouzdanih žena. Sada je to već pravi pokret, djevojke stavljaju svoje fotografije u bikiniju na Tumblr i tagiraju se kao 'fatkini'  – kažu u talijanskom Vogueu, koji u posljednje vrijeme zahvaljujući glavnoj urednici Franci Sozzani provodi pravu kampanju protiv supermršavica.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije