Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prevario mnoge

Jeo u skupim restoranima pa glumio da ima srčani udar: ‘Učinio je to barem 20 puta!’

Unsplash
13.10.2023.
u 12:30

Policajac koji ga je uhitio četiri puta kazao je da je 'gastrojetu' obično privodio nasmiješenog.

Jedan neimenovani pedesetogodišnjak, podrijetlom Litvanac, uhićen je već dvadeseti put unutar godinu dana zbog prijevara počinjenih na različitim lokacijama u turističkom području grada Alicantea. No, i prije nekoliko dana je učinio istu stvar, uživao je u hrani i piću, pa odglumio infarkt ispred osoblja restorana kako bi izbjegao plaćanja računa, piše The Sun.

Ovaj je puta natukao tek 34,85 eura, a u teatralnu predstavu se upustio nakon što je smazao paellu s plodovima mora i ispio dva viskija.

VEZANI ČLANCI:

Muškarac je u međuvremenu dobio nadimak "gastrojeta", a španjolski mediji su prenijeli i to da je u pravilu pokušavao odati dojam bogatog ruskoga turista spremnog izdvojiti koliko treba za sočna jela i skupa pića. 

Jedan od menadžera restorana, Moisés Doménech. "Bilo je vrlo teatralno, pretvarao se da se onesvijestio i pao na pod", rekao je menadžer restorana “El Buen Comer”.

Dodao je i da su upozorili ostale restorane tako što su fotografirali muškarca. "Poslali smo njegovu fotografiju svim restoranima kako bismo ga spriječili da ponovno izvede prijevaru." Nakon što je muškarac odbio platiti dva nepodmirena računa, osuđen je na 42 dana zatvora. Vlasnici restorana, u kojima je 50-godišnjak glumio srčani udar, protiv njega planiraju pokrenuti kolektivnu tužbu zbog čega bi mogao dobiti do dvije godine kazne zatvora. Policajac koji ga je uhitio četiri puta kazao je da je 'gastrojetu' obično privodio nasmiješenog. 

Iznenadila se kada je vidjela uslugu koju su joj naplatili u restoranu: 'Nisam znala da to postoji!'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije