Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
post na redditu

Požalila se da joj je svekrva otkazala zabavu za dijete: 'Brzo sam joj se osvetila...'

shutterstock
06.10.2023.
u 14:30

Svekrva je oduvijek bila grozna prema meni, a redovito je i članovima svoje obitelji govorila da sam grozna, pa su me i oni s vremenom počeli ogovarati i izbjegavati.

Najava rođenja djeteta trebalo bi biti jedan od najljepših događaja, posebno za buduću mamu koja svoju trudnoću obično otkriva okružena obitelji i prijateljima, no jedna je mama ispričala kako zbog svekrve na kraju nije ni imala zabavu koju je za organizirala da bližnjima priopći radosnu vijest. Naime, svekrva je, kaže, htjela da joj buduća mama s računa još nerođenog djeteta plati za pripremu hrane za zabavu, a kad je ona to odbila i rekla da će pripremu hrane platiti nekom drugom, buduća se baka toliko razljutila da je snahi iza leđa cijelu zabavu otkazala. "Ona je oduvijek bila grozna prema meni, a redovito je i članovima svoje obitelji govorila da sam grozna, pa su me i oni s vremenom počeli ogovarati i izbjegavati", napisala je na Redditu, a ono što baka nije svima rekla, dodala je, je da joj je mobitel bio na ime snahe koja joj je i plaćala račune. 

Kako bi se osvetila, snaha je online svekrvin telefon prebacila nazad na sebe, što je baku dodatno naljutilo jer je svima koje je zvala na ekranu pojavljivalo ime njene snahe. "Bila je iznervirana i žalila mi se kako joj se nitko ne javlja na pozive, no trebala joj je čitava vječnost da shvati zašto, a ja sam skakala od sreće kad god bi mi se požalila."

Ipak, kaže, usprkos nepodopštinama s obje strane, njih dvije su popravile svoj odnos i sada se dobro slažu. "Ona je još uvijek luda, ali ja sam naučila postaviti granice i zauzeti se za sebe", dodala je. "Da, ponekad sam to radila pasivno agresivno, ali tada nisam ništa bilje smislila; morate kad god možete okrenuti sve na zabavu!", poručila je.

Ipak, neki su se korisnici na forumu opravdano pitali čemu promjena imena vlasnika broja, kad joj ga je mogla jednostavno isključiti. "Svi u obitelji znaju da je grozna, ali su svejedno na njenoj strani što je užasno. A mobitel sam nastavila plaćati jer bi ga u protivnom moj muž morao platiti; budući da ona nema novaca i nikada u životu nije radila pa joj on sve plaća...", odgovorila je.

Svekrva zahtijevala DNK test za unuku: Slučajno je razotkrila vlastitu ljubavnu aferu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije