Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trikovi za bračni uspjeh

Jennifer Garner ljubavni žar u braku održava krađom

GARNER
Pixsell
22.01.2010.
u 12:21

Glumica nije postala kriminalka kako bi brak s Benom Affleckom održala sretnim, nego njih dvoje zajedno kradu vrijeme nakon što djecu odvedu na spavanje. Tada ukradu nekoliko sati samo za sebe.

Dvogodišnji brak s glumcem Scottom Foleyjem emocionalno je iscrpio lijepu Jennifer Garner pa je nakon razvoda imala problema sa izražavanjem osjećaja.

- Nisam se voljela svađati. Nisam bila u stanju rješavati probleme jer nisam znala reći stvari na pravi način. Slomila sam se u jednom trenutku i odlučila ići na psihoterapije - objasnila je 37-godišnja glumica koja je sada u sretnom braku sa Benom Affleckom.

Uz dvoje djece, četverogodišnju Violet i jednogodišnju Seraphin, te posao nije lako održati isti ljubavni žar kao na početku vezu.

- Kradem vrijeme, ukradem malo vremena za izlazak s Benom, poljubac i to obično tek kada djevojčice zaspu. Tada se iskrademo iz kuće i družimo - otkrila je Jennifer.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije