Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Jedno zrno za zdrav život - Aronia Premium

Aronia Premium (1)
Foto: Vitadur d.o.o.
1/3
PR
Autor
PR članak
19.06.2013.
u 09:00

100% organski sok od aronije od sada u obiteljskom paketu s 10 posto popusta i poklon-knjigom Prirodno liječenje

Aronia Premium čisti je pasterizirani voćni organski sok koji se nakon otvaranja mora čuvati u hladnjaku. Jak, a istovremeno blag voćni okus daje maksimum kvalitete i u maloj dozi konzumacije. Mogu ga konzumirati sve osobe bez obzira na starost, a preporučena dnevna doza je 30ml.

Živimo u vremenu velikih zagađenja, stresa, brze i nezdrave hrane, te imamo sve manje vremena za sebe. Zbog toga sve više ljudi boluje od malignih i drugih bolesti, a ono što nas najbolje može spasiti od njih je prevencija. Već je opće poznato i znanstveno dokazano da proizvodi na prirodnoj bazi i pravilna prehrana značajno pridonose dobrom zdravlju. Naše tijelo treba kvalitetne proizvode koji mogu nadopuniti nedostatke vitamina, minerala, elemenata u tragovima, antioksidansa i drugih neophodnih tvari kojih u namirnicama ima sve manje, a koji pomažu organizmu da se sam bori protiv bolesti, parazita, virusa itd...

Jedan od takvih proizvoda je Vitadurov 100% organski Aronia Premuim sok od aronije. Flaširan neposredno nakon prešanja, ovaj aronijin sok NE SADRŽI nikakve dodatke poput KONZERVANSA, AROME I BOJE. Iznimne je kvalitete, a energetska vrijednost njegovih sastojaka jedinstvena je. Aronia Premium ne sadrži ni šećer, pa ga mogu konzumirati i dijabetičari. Aronija ima neobično visok nivo antioksidansa, a pigment u koži njezine bobice sadrži sastojke antocijanina. Oni štite organizam i umanjuju posljedice oksidativnog stresa. Naime, neki flavonoidi imaju i do pedeset puta veću antioksidativnu aktivnost nego vitamini C i E, te tako djeluju preventivno na nastanak mnogih bolesti.

Aronia Premium organski sok može se naručiti telefonom 01 3864 253 ili na web-shopu www.vitadur.com već od 74,90 kuna (250ml) uz koji ide i gratis voćni čaj od aronije.
Posebna su prilika obiteljska pakiranja (3 x 500ml ili 6 x 250ml za 399 kn) koji se sada nude s popustom od 10 posto i poklon-knjigom Prirodno liječenje.

Za svaku narudžbu dostava je besplatna. Vitadur osim Aronia Premium voćnog soka u svojoj ponudi ima Premium i Harmonija voćne čajeve od 100% aronije bez ikakvih drugih sastojaka za 29,90 kuna, te nudi 17 različitih knjiga iz kolekcije Prirodno liječenje kao dar za svoje kupce.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?