Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Janica Kostelić na Kranjskoj gori ljubila svog dečka Daniela

janica kostelic
31.01.2010.
u 14:51

Naša snježna kraljica odustala je od skrivanja dečka Daniela Haimerlea pred novinarima te cijelom svijetu pokazala koliko je zaljubljena.

Na jučerašnjoj utrci Svjetskog ski kupa u slalomu u Kranjskoj Gori, Janica Kostelić odustala je od skrivanja dečka Daniela Haimerlea pred novinarima te cijelom svijetu pokazala koliko je zaljubljena. I dok je na Sljemenu Janica fizički nasrnula na novinarku koja ju je htjela slikati s dečkom, sada se pred sedmom silom prepustila njegovim poljupcima.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
15:46 31.01.2010.

Izbrisani cemu se cudis... Ovaki skriveni autori, su svakodnevnica u pljuvanju po islamu i muslimanima...

Avatar DucMan
DucMan
17:29 31.01.2010.

@Autor članka (tp) Jesi ti ikad imao curu/dečka? Piam to zato jer se čudiš ko puran glisti tome kaj se Janica ljubi sa svojim dečkom. Dečki i cure u vezi to rade, to je normalno. Vidjet ćeš jednog dana akoo ti se posreći. I ponovo se dogadja spuštanje reputacije Večernjeg lista do samog dna novinarstva. Idiotizam.

OB
-obrisani-
16:23 31.01.2010.

Janica je zakon...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije