Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova uloga

Iznenađujući broj muškaraca glumi orgazam

par, partneri,  (1)
Thinkstock
16.04.2013.
u 13:50

Mnogo je partnera koji se trude zadovoljiti partnericu i predani su im te će napraviti sve da budu bolji partneri...

U svojoj novoj knjizi "Why Men Fake it: The Totally Unexpected Truth" dr. Abraham Morgentaler navodi da je iznenađujuće velik broj muškaraca koji glume orgazam. Kroz priče svojih pacijenata i onih koji su glumili orgazam otkrio je da su osim brojke šokantni i razlozi zbog kojih to ponekad čine.

– Muškarci koji su u dugim i predanim vezama brinu se o svojim partnericama više nego o sebi. Za svakog muškaraca koji se ne ponaša dobro mogu vam navesti barem deset primjera onih koji su predani partnericama i trude se biti što bolji partneri. Možda izgleda potpuno nevjerojatno, a da ne spominjemo i fizički nemoguće, ali doista je moguće da muškarac odglumi orgazam. Iako je način na koji se to čini još obavijen velom tajne – smatra urolog Morgentaler, prenosi Daily Mail.

Navodi i da su glumljenju "kumovale" i promjene u ulogama spolova jer su danas mladi muškarci sve manje sigurni u svoju muškost. Muškarci vole seks i osjećaju se dobro ne zbog toga što im seks pruža veliko zadovoljstvo nego zato što mogu zadovoljiti partnericu.

Još jedan razlog...

Poznat je podatak da dvije trećine žena glumi orgazam, što je potvrdila i nedavna studija sveučilišta u Kansasu. Tome se pridodaje i trećina muškaraca koji glume orgazme. Na pitanje zašto to (ponekad) čine, i muškarci i žene odgovorili su da zbog nadolezaćeg orgazma partnera osjećaju pritisak da i oni dožive seksualni vrhunac.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije