Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Iznenadite drage ljude zlatnim darom ovog Božića i otkrijte njegovu vječnu vrijednost

Foto: Iva Komesar
1/3
PR
Autor
PR članak
16.12.2023.
u 11:20

U Hrvatskoj kovnici novca, ove nas blagdane pozivaju da otkrijemo poseban način darivanja koji nikada ne izlazi iz mode

Ljeto je prošlo, a tek što ste se okrenuli, čini vam se da je Božić već na vratima? Niste daleko od istine, jer baš ovih dana ulazimo u najljepše razdoblje u godini – ono blagdansko, i uz misiju obilaska adventskih lokacija u gradu, na popisu naših obaveza nalazi se i neizbježna kupovina božićnih poklona.

Božić je vrijeme darivanja, a što može biti dragocjenije od zlatnika i srebrnjaka? U Hrvatskoj kovnici novca, ove nas blagdane pozivaju da otkrijemo poseban način darivanja koji nikada ne izlazi iz mode. Dokazuju to i podaci istraživanja koji jasno otkrivaju da su zlatni pokloni među Hrvatima uvijek u trendu, a osim što ih naročito često darujemo kada su u pitanju krštenja, krizme ili prve pričesti, 56% Hrvata slaže se i da je Božić prilika za stvoriti vječnu uspomenu u obliku zlatnog poklona dragoj osobi. 

U moru stvari i proizvoda koji izazivaju tek kratkoročnu radost, ovih blagdana imate priliku pokloniti nešto što je simbol trajne vrijednosti i uvijek će osobi koju ste darovali izmamiti osmijeh na lice. 

Srebrnjak “Nikola Tesla”
Foto: Iva Komesar
Srebrna medalja “Križ”
Foto: Iva Komesar

U svojoj web trgovini i na odabranim prodajnim mjestima diljem Hrvatske, Hrvatska kovnica novca nudi širok izbor zlatnika i srebrnjaka dizajniranih od strane poznatih hrvatskih kipara. Svaki od njih prati certifikat koji potpisuje guverner Hrvatske narodne banke, osiguravajući autentičnost i visoku kvalitetu, a vaš odabrani poklon stiže elegantno zapakiran u poklon kutiji, spreman za darivanje.

Birati možete između zlatnih i srebrnih medalja, koje nose znamenitosti grada ili vjerske motive, a zatim su tu i investicijski zlatnici i srebrnjaci, koji nose značajne motive kojima Hrvatska kovnica novca promiče vlastitu zemlju, poput Čipkarstva u Hrvatskoj, Inovacija Fausta Vrančića i Konturne kravate. 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?