Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
studentski radovi

'Izlog u radu' otvara deseti Modni ormar

Tomo Jerčić
Foto: Anto Magzan/PIXSELL
02.11.2015.
u 08:29

U Zagrebačkom plesnom centru svoje će modele predstaviti deset najboljih studenata, a slijedi revija etabliranih dizajnera

U srijedu 4. studenoga počinje slavljenički, deseti Modni ormar, manifestacija koja predstavlja modnu budućnost Hrvatske, a organizira je Tekstilno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu.

Te prve večeri, u 19 sati, u MSU se otvara izložba "Izlog u radu 5", studenata modnog dizajna i njihovih gostiju, a dan poslije na redu je središnje događanje Modnog ormara – revija radova deset najboljih studenata, odabranih na natječaju u organizaciji fakulteta.

Tu će reviju ugostiti Zagrebački plesni centar, kao i reviju u petak 6. studenog kada će se novim radovima predstaviti bivši studenti ovog fakulteta, danas već afirmirani dizajneri.

Vidjet ćemo radove: Martine Herak, Ane Kujundžić, Bibe Šipek, Ane Marije Ricov, Ivice Klarića, Tomislava Jerčića, Xenia Dizajna, Igora Galaša, I-GLE i Renate Svetić.

>>Brojni poznati pohrlili na posljednju večer BIPA FASHION.HR

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije