Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMATIČNA EKONOMIJA

Izlazak iz krize povećat će broj rastava

razvod
PIXSELL
01.01.2010.
u 14:46

Bračni savjetnici tvrde kako ovo ne čudi, jer su stagnacije plaća, pad cijena nekretnina i povećanje nezaposlenosti osim dodatnog stresa na bračne partnere rezultirali i time da su postali financijski ovisni jedni o drugima.

Ekonomski oporavak većini će obitelji koje već mjesecima žive pod teškim životnim pritiskom biti neizmjerno olakšanje, no prema istraživanju koje je provela internetska stranica QualitySolicitors.com upravo bi smirenje financijskih problema moglo razdvojiti partnere. Prema njima se tako predviđa duplo veći broj rastava jednom kada gospodarska kriza ostane iza nas.

Bračni savjetnici tvrde kako ovo ne čudi, jer su stagnacije plaća, pad cijena nekretnina i povećanje nezaposlenosti osim dodatnog stresa na bračne partnere rezultirali i time da su postali financijski ovisni jedni o drugima. Tako da ukoliko su se željeli razvesti nisu to bili u mogućnosti te su mnogi umjesto novih troškova odabrali ostati u braku.

Neki od parova su to vrijeme iskoristili kako bi probleme preokrenuli u svoju korist i razrješili nesuglasice no neki su samo odgodili rastavu do razdoblja ponovne financijske sigurnosti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije