Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaboravio je na nju

Izgubio je vjenčanicu svoje zaručnice vrijednu dvije tisuće dolara: ‘Stavio ju je na krov automobila i odvezao se!’

Facebook/Lindel Cain
28.03.2024.
u 13:30

Dok su ona i budući mladoženja Tom, utovarivali stvari u njegov auto, on stavio kutiju s njezinom skupocjenom vjenčanicom na krov iz straha da će je zdrobiti drugi paketi

Jedan rastreseni mladoženja slučajno je izgubio vjenčanicu svoje buduće mladenke vrijednu 2000 dolara. Naime, on ju je stavio na krov svog automobila i zatim se odvezao na autocestu. Haljina je tada odletjela s krova i, naravno, još uvijek nije pronađena, piše NY Post.

"Nažalost smo izgubili potencijalnu vjenčanicu", napisala je buduća mladenka Lindel Cain, djelatnica fizioterapije iz Adelaidea, u Facebook objavi. “Tom ju je glupo ostavio na krovu auta”, nastavila je.

VEZANI ČLANCI:

Nekoliko trenutaka prije incidenta s haljinom koja je prohujala, zaručnički par je preuzimao stvari iz skladišta u sjevernom Adelaideu. Lindel je objasnila da je, dok su ona i budući mladoženja Tom, utovarivali stvari u njegov auto, on stavio kutiju s njezinom skupocjenom vjenčanicom na krov iz straha da će je zdrobiti drugi paketi. Potom je zaboravivši na to, bezumno izletio na prometnu cestu.

"Vozili smo se prema trgovačkom centru kada je on shvatio što je učinio, pa smo se brzo okrenuli i pokušali se vratiti. Parkirali smo auto i hodali pored autoceste, pokušavajući pronaći kutiju negdje sa strane ceste", ispričala je.

Foto: Facebook/Lindel Cain

Očajnički nastojeći pronaći haljinu, žena, koja bi se trebala vjenčati s Tomom u veljači 2025., ponudila je nagradu od 500 dolara bilo kome tko pronađe i vrati haljinu. Kutija s dragocjenim teretom nosi čak i njezino ime.

I premda ona moli ljude da se pridruže njoj i Tomu u njihovom traganju za haljinom, Lindel ipak pokušava ostati dobrog raspoloženja. "Zbog ovoga ćemo imati jako dobar govor na vjenčanju", našalila se, dodavši da se njezin zaručnik osjeća jako loše. "Za čovjeka koji nije jako emotivan, jučer je bilo puno emocija, isplakao je puno suza jer je vidio koliko sam uzrujana."

Žena se udala u ružičastoj vjenčanici pa je mnogi kritizirali: 'Odvratna je i neukusna!'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije