Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bila je uzrujana

Otkazala je vjenčanje nakon zaručnikove ‘šale’: ‘Nisam to mogla pretrpjeti’

Shutterstock
19.03.2024.
u 13:30

Tri mjeseca nakon što ju je zaručnik zaprosio, raskinula je vezu

Jedna mladenka otkazala je vjenčanje nakon što se njezin zaručnik našalio, ali žene kažu da je izbjegla 'metak'. Anonimna korisnica Redditora u/Necessary_Guard3008 podijelila dramu s vjenčanja u objavi. Kao netko tko je radio na eventima, bila je uzbuđena planirati svaki detalj, a s obzirom da joj suprug ima ADHD, odlučio je sve poslove prepustiti njoj, piše The Sun. 

"Njegov odgovor uvijek je bio 'što god želiš'. Dakle, imala sam potpunu kreativnu slobodu, ali sam bila malo tužna što on nije doprinio ničemu, čak ni shemi boja", rekla je. U raspravi s obitelji o vjenčanju, mladenka je iznijela ideje kako smanjiti troškove.

VEZANI ČLANCI:

“Moj prijatelj se našalio da je dobro što je zaručnik našao mene jer sam profesionalka. Moj zaručnik se na to našalio da sam ga ja 'zarobila' i da samo pokušava uživati ​​u svojim posljednjim danima slobode prije nego što se oženi pa neće imati mira od mene", objasnila je mladenka kod koje njegova šala nikako nije dobro prošla. 

“Osjećala sam se jako uzrujano što nije cijenio moj naporan rad u planiranju vjenčanja i zato što se šalio da sam ga zarobila brak i da sam ga natjerala da se vjenča. Odlučila sam da za sada trebamo otkazati vjenčanje. On nije bio zainteresiran za ženidbu i ne želim se udati za nekoga tko nema entuzijazam oko vjenčanja", nastavila je.

Mladenka je objasnila da budući da su bili u ranoj fazi planiranja vjenčanja, pozivnice još nisu bile poslane. "Želim to sve završiti prije nego što postane još skuplja pogreška", dodala je. Unatoč njezinoj reakciji, zaručnik je smatrao da je njegovu "šalu" shvatila preozbiljno.

GALERIJA: 5 stvari koje o svom vjenčanju ne biste trebali otkrivati na društvenim mrežama! 

1/9

"Bio je jako uzrujan što sam otkazala vjenčanje i rekao je da se samo šali. Rekao je da je normalno šaliti se s tim stvarima." Razvedene žene na Redditu smatraju da je donijela ispravnu odluku i upozoravaju je da uči na njihovim greškama. "Pametnija si od mene. Moj bivši rekao o je ovu "šalu" i ja sam se tome nasmijala. Ja sam definitivno bila zarobljena u tom braku. Samo bježi od njega", komentirala je jedna korisnica. "Muškarci koji su u braku u prosjeku žive dulje od neoženjenih muškaraca, tako da oni očito imaju koristi", dodao je netko drugi. 

"Vrijeme je da prestanemo s ovim manipulativnim glupostima, pokušavajući uvjeriti žene da misle da ne žele brak. Učinila si pravu stvar", glasio je još jedan komentar. "Molim te, nemoj se udati za njega. Ja sam napravila istu pogrešku i udala se za svog bivšeg nakon što se ponio na isti način i onda sam prekinula. Nagovorio me na to i to je bila najveća pogreška u mom životu", pisalo je u još jednom komentaru.  .

Muškarac ne može odoljeti ženinoj sestri: ‘Seksali smo se i na dan našeg vjenčanja!’

Komentara 3

LU
Lumumba
16:52 19.03.2024.

Čovjek se spasio . Takva žena nije vrijedna truda ni pet minuta.Prekinuti zaruke zbog šale i zato što nije bio zainteresiran za gluposti oko organizacije vjenčanja govori o njoj. Većini muškaraca idu na živce ženska pretjerivanja oko svadbe. Bacanje novca za glupe vjenčanice, torte, cvijeće, poziv rodbini koju ne želiš vidjeti, posebno njenu rodbinu, sve u svemu baš parada pijanstva , kiča i ljudske gluposti.

DA
DarkoIvica
18:13 19.03.2024.

Vidi se da bi brak jako dugo trajao. Presudilo bi vjerojatno neslaganje oko boje zavjesa

MO
montello
10:02 20.03.2024.

za svku sitnicu razvod

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije