Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kaže da je sretnija

Izgubila 45 kilograma i oduševila mnoge svojom transformacijom: ‘To nije ista osoba!’

Tik Tok
22.03.2023.
u 12:30

Natasha na svom profilu često dijeli videe svog puta mršavljenja, te ne skriva da joj je bilo teško, ali dijeli i neke savjete kako bi ohrabrila druge koji se nalaze na istom putu

Natasha Pehrson (@natashapehrson), kreatorica sadržaja, dokumentirala je svoj put mršavljenja u videu koji je pogledalo više od 3,3 milijuna korisnika, piše The Sun. Naime, Natasha u videu stoji u donjem rublju i bijeloj majici bez rukava, dok se bori navući kratke hlače preko tijela. 

"Gledajte me kako gubim 45 kilograma", rekla je.

U prijelazu od djelića sekunde, mršavija žena u majici bez rukava i traper hlačicama, podigla je ruke kako bi pokazala svoj novi izgled.

@natashapehrson #weightlossbeforeandafter #beforeandafterweightloss #naturalweightloss #weightlossjourney #myweightlossjourney #beforeandaftertiktok #weightlosstransformation ♬ original sound - SAGE

"Što? Spremna sam", kazala je.

Ljudi su se oduševili njezinom transformacijom, te su impresionirani u komentarima podijelili svoja mišljenja.

 - Izgledaš nevjerojatno - napisala je jedna osoba.

- Impresivno - dodala je druga.

- Vilica mi je pala do poda. Ponosim se vama iako vas ne poznajem! - glasio je treći komentar.

Neki korisnici gotovo nisu mogli vjerovati da je to ona: "To nije ista osoba!"

Natasha na svom profilu često dijeli videe svog puta mršavljenja, te ne skriva da joj je bilo teško, ali dijeli i neke savjete kako bi ohrabrila druge koji se nalaze na istom putu. Također, često pokazuje kako pripremiti zdrave obroke i kako skuhati hranu za cijeli tjedan unaprijed.

- Neumorno sam vježbala 16 mjeseci i bila sam redovita i dosljedna svojoj odluci i evo kako to izgleda. Napokon sam zadovoljna i sretna i drago mi je da nisam odustala - rekla je u jednom od videa. 

Otkrila je i da je njezin suprug također imao višak kilograma, pa su zapravo jedno drugome bili podrška, te su oboje na kraju uspjeli doseći svoj željeni cilj.

@natashapehrson #weightlosstransformation #weightlossbeforeandafter #beforeandafterweightloss #naturalweightloss #weightlossjourney #transformationchallenge #beforeandafterchallenge #losingweight #couplesweightlossjourney #couplesweightloss #couplegoals ♬ Originalton - Agrar.Photo

- On mi je jako pomogao da nastavim i da ne odustajem. No, ono što me također motivira je činjenica da se više ne želim osjećati kao što sam se osjećala tada. Bila sam jako nesretna i to si više neću dozvoliti - ispričala je Natasha. 

Žena priznala: 'Sa 74 godine sam u najboljoj formi života iako svake večeri jedem kekse i popijem bocu vina'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije