Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za hrabre djevojke

Iz radionice Nicholasa Kirkwooda stižu cipele s crvenim repom

nicholas kirkwood
Foto: Nicholas Kirkwood
1/5
11.03.2012.
u 00:01

\"It\" model Kirkwoodove jesenske kolekcije su crne gležnjače s crvenim repom, za koji je otkrio kako ga je inspirirala crvena kose Florence Welch

Dok je proljetno-ljetnu kolekciju cipela posvetio Baliju (iznimno ženstvena kolekcija cipela s cvjetnim i grafičkim uzorkom), Nicholas Kirkwood oduševio je i malim remek-djelima za jesensku kolekciju. A, kako priznaje, inspiraciju je pronašao u filmu Woodyja Allena \"Ponoć u Parizu\", i to onom iz dvadesetih godina.

Glavni \"it\" model jesenske kolekcije definitivno su crne gležnjače s crvenim konjskim repom, za koji su ga nadahnuli francuski pjesnik Jean Coteau i talijanska modna dizajnerica Elsa Schiaparelli. No, kako je Kirkwood otkrio, boja repa mu je vrlo bitna i to je baš morala biti nijansa kakvu nosi Florence Welch iz benda Florence and the Machine.

Ostatak kolekcije napravio je od vintage tkanina iz šezdesetih, a osobito je ponosan na metalnu mašnicu kojom je ukrasio pojedine potpetice.
- To je kao nakit za vaše cipele - objasnio je Kirkwood.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije