Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moda za sve

Ivan Alduk i Amadeus Jeans obećali odličnu kolekciju

alduk
Goran Stanzl/Pixsell
12.05.2011.
u 09:15

Vodeći brend casual i jeans odjeće u zemlji Amadeus Jeans i dizajner Ivan Alduk udružili su snage unutar projekta Fashion.hr industrije

Vodeći brend casual i jeans odjeće u zemlji Amadeus Jeans i dizajner Ivan Alduk udružili su snage te rade na zajedničkoj kolekciji unutar projekta Fashion.hr industrije. Ovo je šesta sklopljena suradnja unutar projekta koji je osnovan uz pokroviteljstvo Hrvatske gospodarske komore, a služi kao glavna poveznica i inicijator dugoročne i jedinstvene suradnje između poznatih domaćih dizajnera i tvornica tekstilne, kožarske, obućarske industrije i industrije satova.

– Kupci će ovom kolekcijom dobiti najbolje od Amadeusa i Alduka, kako dizajnom, tako i cijenom. Iako se u kolaboraciji dizajnera i uhodanih tekstilnih pogona moraju raditi kompromisi, siguran sam da ćemo na jesenskom Dove Fashion.hr-u ugodno iznenaditi modnu kritiku i obožavatelje Amadeus Jeansa – istaknuo je Ivan Alduk čija će kolekcija za Amadeus Jeans biti prikazana u rujnu na Dove Fashion.hr-u.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije