Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
da im ne ugroze uego...

Istraživanje pokazalo: Žene koje zarađuju više od svojih partnera češće i glume orgazam

Shutterstock
11.02.2022.
u 21:58

Žene često glume orgazam da ne ugroze ego svojih partnera, a to u prosijeku naprave 39 puta u godini.

Iako su muškarci kroz povijest socijalno i ekonomski uvijek bili u boljem položaju od žena te su i dan danas za iste poslove bolje plaćeni, sve više žena usprkos tom nejednakom tretmanu u svojim obiteljima preuzima ulogu hranitelja.

I premda je danas u Europi prosječna razlika u plaći muškaraca i žena još uvijek visokih 14 posto, nikada nije bilo više žena koje zarađuju više od svojih partnera; a čini se da baš to utječe i na njihovu učestalost glumljenja orgazma.

 Stručnjaci otkrili dan i sat: Ovo je najbolje vrijeme u tjednu za seks!

1/6

Naime prema američkom Uredu za statistiku 29 posto žena zarađuje više od svojih muških partnera pa svjesne da im 
tako 'ugrožavaju muškost', to nadoknađuju glumljenjem zadovoljstva u krevetu...

Žene tako prema istraživanju iz 2021., da ne bi ugrozile ego svog muškog partnera, orgazam odglume u prosijeku 39 puta u godini.

Profesorica sa Sveučilišta Južna Florida i voditeljica studije Jessica Jordan promatrala je 157 žena u ljubavnim vezama i zaključila da mnoge od njih umjesto vlastitom zadovoljstvu, u krevetu daju prednost onome za što vjeruju da je potrebno njihovom muškarcu.

I dok je 29.6 posto žena zaradilo više od svojih muških partnera, 64 posto ih je doživjelo, a 18 posto odglumilo orgazam, piše The Sun.

S tim je podacima Jordan izračunala da upravo žene koje zarađuju više od partnera tu nejednakost u plaćama nadoknađuju glumljenjem orgazma u krevetu; da ne bi dodatno narušile već povrijeđeni ego svojih 'jačih' polovica.

Baka (85) na aplikacijama traži mlađe muškarce: "Nikad nisam upoznala muškarca koji me nije htio"

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
16:20 12.02.2022.

Mnoge mlade zenske glume

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije