Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zapanjuje ljude

Istetovirao je cijelo tijelo u tirkiznu boju: 'Ljudi mi skidaju odjeću i dobivam mnogo čudnih prijedloga'

Instagram
12.03.2020.
u 09:13

Uvijek se osjećao da mora skrivati svoje pravo lice, ali kada je jednom napravio tetovažu, više nije mogao stati.

Donnie Snider, 26, začudio je ljude svojim izgledom i kako sam kaže čudnovatim načinom života. Prvi puta je upoznao svijet tetovaža kada mu je sestra 2017. godine dio noge i stopala obojala u tirkiznu boju. Tada je odlučio da želi cijelo tijelo u toj boji.

Pogledajte što ne biste trebali raditi kada se planirate tetovirati:

"Da budem iskren, jednostavno mi se sviđa kako izgleda. Mislio sam da će biti lijepo. Definitivno je zapanjujuće i mislim da je ovo stvarno predivna boja. Sviđa mi se taj 'čisti' izgled, bez motiva i ikakvih elemenata. Htio sam napraviti nešto što će držati stvari zanimljivima, možda nekoga i nasmijati", rekao je za Daily Mail.

Do njegove tetovaže došlo je zbog godina izolacije i samoće jer je uvijek vjerovao da se mora skrivati, ali i zbog straha i nedostatka samopouzdanja. Nakon što se dugo osjećao loše, odlučio je promijeniti svoj život i biti ono što zapravo je. Svoj život dijeli na Instagramu, a u stvarnom životu izaziva podijeljene reakcije i imao je mnogobrojnih čudnih i zanimljivih susreta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Donnie (@trism_driver) on

"Imao sam mnogobrojne bizarne situacije zbog svoje tetovaže. Dobivam začuđujuće poglede, zlobne komentare, zanimljive šale, glupa i invazivna pitanja, smijanje, pohvale pa čak i besplatna piva te čudne prijedloge i ljude koji mi skidaju odjeću kako bi mi vidjeli tijelo", rekao je Donnie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Donnie (@trism_driver) on

Iako dobiva puno negativnih komentara, on uvijek nastoji ostati pozitivan i ne dopustiti da mu ružni komentari pokvare raspoloženje. Kaže kako je većina komentara bez mašte i često ga negativno uspoređuju s ostalim plavim stvarima. Ipak, njemu je samo bitno što misle njegovi bližnji i dok su ga prijatelji odmah prihvatili, njegova majka trebala je dosta vremena da prihvati da je njen sin plav.

Pogledajte kako pronaći odjevnu kombinaciju za samo 40 kuna:

Ključne riječi

Komentara 1

ST
Stručnjak
11:41 12.03.2020.

Avatar hahaha je li mu po putu puštaju pjesmu "I'm blue" kad ga vide hahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije