Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrabra djevojka

Istetovirala cijelo tijelo i potrošila 117 tisuća kuna, a sve zbog oca! 'Ja sam klasična tatina curica'

Nadine Anderson
14.01.2020.
u 14:19

Nadine Anderson odlučila je zapamtiti svog oca na drugačiji način te mu je odlučila posvetiti posebnu sliku.

Ova 23-godišnjakinja iz škotskog Dundeeja u spomen za svog oca odlučila je istetovirati cijelo tijelo, piše nypost.com.

Za sebe je rekla da je 'klasična tatina curica', a i oduvijek je htjela biti kao on. Njen tata na sebi ima mnogobrojne tetovaže i dva 'sleevea', odnosno kompletno istetovirane ruke, koje je Nadine oduvijek htjela dok je odrastala.

Nadine je svoju prvu tetovažu napravila čim je to bilo legalno dozvoljeno, a ona je bila drvo života na njenoj podlaktici. Kaže kako od svoje prve tetovaže postala je ovisna o iglama i boji te je u zadnjih pet godina drastično promijenila svoj izgled.

Uz mnogobrojne tetovaže koje je napravila, uključujući 'blackout' tetovažu, to jest cijelu crnu tetovažu, Nadine je napravila i mnogobrojne piercinge, 'sacrification' na glavi i razdvojeni jezik.

Za sve te 'zahvate' platila je oko 117 000 kuna, a oni pokrivaju čak 90% njenog tijela. No, Nadine u svojoj budućnosti ne vidi prestanak s tetoviranjem.

U planu joj je još tetovaža ispod desnog oka i nadopunjavanje mjesta koja nemaju dovoljno boje.

Iako joj mnogi govore kako si je tetovažama uništila život i da neće moći naći posao, kaže kako to nije istina jer ona već ima stalan posao, svoj stan i svaku tetovažu si je sama platila.

Nadine kaže kako voli svoje tetovaže i jako je ponosna na njih, ali savjetuje ljude da prije tetoviranja dobro razmisle jer su one trajne.

Ključne riječi

Komentara 7

DA
damyr26
16:42 14.01.2020.

Odvratno i ništa više.

AU
autoritet
22:34 14.01.2020.

Jadna cura.

Avatar RvaTina
RvaTina
22:12 14.01.2020.

Kad ovo bude OUT...kaj bu uskoro..al bu to tesko skidanje...ah

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije