Isprobali smo brzi recept Jamieja Olivera za džem od jagoda – pripremit ćemo sigurno još nekoliko teglica!
Svježe, slatke jagode na vrhuncu su sezone u periodu između travnja i lipnja. Premda je dovoljno oprati ih i uživati u njihovoj aromi, one jednostavno zovu da se poigramo s njima i iskušamo svoju kreativnost.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Komentari 0